У Запорізькій області окупанти не допускають до посівної фермерів без паспортів рф

Окупаційна адміністрація Запорізької області прагне за будь-яку ціну задовольнити москву й наростити темпи примусової паспортизації в регіоні. Як повідомили у Центрі національного спротиву, наразі в регіоні переважна кількість населення, яка не виїхала й не була депортована, все одно не погоджується отримувати паспорт ворога. Через це окупанти вигадують обмеження й ініціюють умови, при яких без паспорта ворога життя на тимчасово окупованих територіях неможливе.

Так, тепер усіх фермерів зобов’язують отримати дозвіл від окупантів для роботи в полях. Умовою для отримання дозволу є паспорт рф.

В окупованому Бердянську росіяни використовують дітей як обслуговуючий персонал для катівень

У Центрі нацспротиву такж зазначають, що ворог сподівається провести на тимчасово окупованих територіях псевдовибори до місцевих органів самоврядування й до парламенту у вересні 2023, але не може набрати колаборантів. Перепоною є малі темпи паспортизації на захоплених землях. Окупантам не вистачає як членів територіальних виборчих дільниць,так й “членів партій”. Навіть набрати поліцаїв для забезпечення порядку з паспортом рф не виходить.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии