В окупованому Маріуполі продемонстрували тимчасове житло від росіян (Відео)

Окупанти почали терміновий ремонт колишніх гуртожитків та готелів під тимчасове житло ще минулого літа. Ремонт був настільки поспішним, що навіть росіянам було очевидно, що це не буде достатньо, щоб забезпечити маріупольські родини теплом під час зими.

Попри це, російська пропаганда всіма можливими способами рекламувала окупантських будівельників, які мали забезпечити жителів міста тимчасовим притулком. Проте, насправді це тимчасове житло, яке вони видавали людям, було дуже поганої якості.

Харківська студентка стала російською пропагандисткою

Один з російських блогерів відвідав один із таких гуртожитків — готель “Дружба”, що розташований біля плавбасейну Нептун. Він сам навіть не зміг уявити, що показав не досягнення будівельників, а тотальне знущання з людей.

У сюжеті розповідається про жінку та чоловіка, які під час бомбардування виїхали до родичів в Нікольське. Після повернення до свого будинку, вони побачили, що він був серйозно пошкоджений та жити там стало неможливо. Не тільки що будинок не відповідав нормам тимчасового житла, а й кожен крок на сходах був дуже небезпечним.

Окупанти сказали родині, що їхнє житло нормальне, і почали проводити ремонтні роботи, у тому числі вставляти нові вікна. Хоча це вимагало значних витрат коштів, що можливо були вкрадені, раптом цілий стояк будинку впав, разом з новими вікнами.

Комментарии