“Вкрали не бізнес, вкрали душу”: в окупованому Бердянську російські загарбники “віджали” піцерію

Ресторан італійської кухні  “DeMore” у курортному Бердянську, а нині тимчасово окупованому, готують його до відкриття без згоди його справжніх господарів. 

Про це повідомили у телеграм-каналі “Бердянськ сьогодні“.

Крім того, зазначається, що на сторінках “DeMore” у Facebook та Instagram 6 квітня з’явилось повідомлення, що заклад у тимчасово окупованому Бердянську був зухвало та нахабно викрадений.

“Проєкт “DeMore” став жертвою злочину, а його майбутнє зараз у руках злочинців, які готують його до відкриття без нашої згоди. Це сталося нещодавно, але ми вже отримали інформацію про те, що ці самі “ініціативні підприємці” є причетними до захоплення ще кількох топових ресторанів міста. Ми не можемо описати нашу скруту та безпорадність перед цими злочинами. Вкрали не бізнес, вкрали душу!

Власники ресторану також наголосили на тому, що будь-який проєкт з брендом “DeMore” поза межами Української юрисдикції є недійсним та незаконним.

Потрібна допомога: шукають рідних волонтерів, загиблих від обстрілу 3 березня

“Ми вдячні за вашу підтримку та просимо вас звернути увагу на те, що будь-який проект з нашим брендом поза межами Української юрисдикції є недійсним та незаконним. У свою чергу ми вживаємо всі заходи щодо фіксації злочину та надання йому справедливої правової оцінки. Ми знаємо що, з деокупацією усе майно повернеться до їх власників, а усі причетні до злочинів понесуть відповідальність. І перед людьми, і перед законом”, — сказано у дописі власників ресторану.

Повідомляється, що через деякий час цей пост у Facebook зник, але з нього встигли зробити скріншот. Сторінка “DeMore” в Instagram взагалі стала недоступною.

Комментарии