Заплатили переправникам понад $100 000: біля кордону піймали 16 чоловіків з різних регіонів України

Учора ввечері, 14 березня, прикордонні наряди відділів “Косино” та “Лужанка” в Закарпатській області помітили 12 осіб, які рухалися в бік державного кордону з Угорщиною. Згодом за допомогою безпілотника виявили ще 5 громадян, які прямували в тому ж напрямку. Прикордонники затримали порушників.

Встановлено, що 16 чоловіків мали намір незаконно потрапити в Угорщину. Їх супроводжував 27-річний місцевий мешканець, який разом із “клієнтами” намагався втекти від правоохоронців.

Двоє харків’ян з похоронними вінками намагалися втекти за кордон

Як повідомили у Держприкордонслужбі, затримані прибули з дев’яти різних областей України,: Дніпропетровської, Івано-Франківської, Донецької, Луганської, Київської, Чернігівської, Запорізької, Закарпатської та Львівської.

Чоловіків доставили до прикордонного підрозділу. З’ясувалося, що загалом вони заплатили переправникам 111,5 тисяч доларів. На чоловіків складені адмінпротоколи, а про переправника поінформували поліцію. Наразі правоохоронці встановлюють коло усіх осіб, причетних до організації незаконного переправлення за кордон.

Теги:

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии