Meest ПОШТА: тарифи на митно-брокерські послуги

Пересилання посилок між різними країнами — процедура, яка вимагає дотримання певних правил. Наприклад, аби їх дозволили переміщати через кордон, потрібен спеціальний документ — митна декларація. Завдяки їй митні органи декларують відомості про вантаж.

Якщо у вас є потреба у відправленні посилок за межі України чи отриманні вантажів з інших країн, варто вивчити інформацію про тарифи на митно-брокерські послуги в компанії Meest ПОШТА. Український оператор працює на місцевому та міжнародному поштово-логістичному ринку вже протягом 33 років.

Для чого потрібні митно-брокерські послуги

До переліку митно-брокерських послуг входить комплекс заходів, спрямованих на:

  • зменшення вартості митного очищення вантажу (оформлення документів, сплата мита);
  • виключення ризиків, пов’язаних з перевезенням товарів через кордон;
  • оптимізацію логістичного процесу задля уникнення затримок. 

Щоби в процесі перетину вантажем кордону не виникало проблем, важливо правильно оформити усі необхідні документи, а також знати особливості митного законодавства. Meest ПОШТА допоможе у цьому і не тільки, адже служба надає послуги з перевезення посилок не лише по Україні, а й за її межами.

В залежності від того, куди надсилається пакунок, визначається й ціна доставки. Вартість митно-брокерських послуг від Meest ПОШТИ також залежить від ваги, габаритів, пакування, наявності додаткових послуг і деяких інших характеристик.

Тарифи на митно-брокерські послуги в компанії Meest ПОШТА та їхній перелік

На сайті компанії можна ознайомитися з прайсом, у якому вказані актуальні ціни на митно-брокерські послуги, які надає український поштово-логістичний оператор Meest ПОШТА. Серед них є такі:

  • складання та оформлення митної декларації М16, де у договорі стороною є громадяни, вартість залежить від кількості позицій в інвойсі;
  • складання та оформлення митної декларації на бланку ЄАД відповідно до різних митних режимів (імпорт, експорт);
  • консультації по митному законодавству;
  • здійснення фізичного огляду товарів;
  • організація фітосанітарного контролю та контролю харчових продуктів;
  • інші види послуг, пов’язаних з митним оформленням.

Якщо вам потрібне швидке та якісне перевезення вантажів чи посилок за доступними тарифами, звертайтесь у відділення Meest ПОШТА у своєму місті або користуйтесь можливостями послуг онлайн. Якою буде ціна доставки, можна розрахувати заздалегідь на калькуляторі, що розміщено на сайті.

Комментарии