Тури в Туреччину: будь-який вид відпочинку на вибір

Туреччина приваблює мандрівників не тільки блакитним морем та найчистішими пляжами. У країну їдуть познайомитися з місцевими звичаями та культурою, побувати в пам’ятних місцях, численних монастирях, пройтися по парках, торгових центрах й базарах. Щоб подивитись все це, рекомендуємо придбати тури до Туреччини в компанії «Антонів Тур». Спекотними літніми днями люди можуть відпочивати біля чотирьох морів та засмагати на сонці, взимку ж гостей чекають гори й численні екскурсійні програми.

Особливості відпочинку в Туреччині

Природа щедро обдарувала сонячну країну. Тут приємний теплий клімат, велика лінія узбережжя, яка створює ідеальні умови для відпочиваючих. З початку весни та аж до кінця осені всі зможуть насолоджуватися купанням й сонячними ваннами.

Тури до Туреччини

Цікава країна й шанувальникам давнини. Багатюща історія втілена в численних пам’ятках, храмах та музеях. Все це можна побачити під час екскурсій. Розвинений в країні й гірськолижний туризм.

Види відпочинку в Туреччині

Саме туризм став основною статтею доходу країни, це й забезпечує активний розвиток інфраструктури. Гостей в країні зустрічають численні готелі, центри розваг, аквапарки, облаштовані пляжі та прокладені в горах туристичні стежки. В країну їдуть в будь-який час року. Щоб відпочинок пройшов на вищому рівні, тури замовляють на сайті antonivtours.com.

Пляжний відпочинок

Купити тури до Туреччини

Шанувальників теплого сонця та ласкавих морських вод чекають в різних куточках Туреччини, до яких відноситься:

  • * Анталія – з береговими піщаними й гальковими пляжами. Готелі облаштовують свої берегові зони, які покриті дрібною галькою або привізним піском. Найбільше піщаних ділянок зосереджено в районі Лара.
  • * Аланія. Залишається одним з популярних та недорогих курортів. Велику територію займають великогалечні й дрібногалечні пляжі, але є й безкоштовні піщані. Добре розвинена інфраструктура, яка дозволяє скористатися різними видами розваг.
  • * Белек – елітний курорт з ідеально чистою водою та облаштованими пляжами.
  • * Кемер. Місця для відпочинку з насипним піском є у великих готелів, які розташовані уздовж берега.
  • * Сіде. Гостям запропоновані різні види водних розваг, на території є як піщані, так й галькові пляжі.

Гостей чекають й інші курорти, до яких відносять Мармарис з найчистішою прибережною смугою та Бодрум, де створені ідеальні умови для шанувальників віндсерфінгу, яхтсменів, шанувальників різних розваг.

Екскурсійні поїздки

обрати тури до Туреччини

У Туреччині чимало старовинних пам’яток. Найбільш захоплені відгуки залишають мандрівники, які відвідали Стамбул. Тут зосередження всього кращого від європейської та азіатської, східної культур. Гості зможуть:

  • * подивитися на символ міста – Блакитну мечеть;
  • * прогулятися по вулиці Істікляль, де можна придбати сувеніри;
  • * побувати в палаці Топкапи та подивитися на його визначні пам’ятки;
  • * побувати в соборі Святої Софії.

Після насиченої екскурсійної програми можна пообідати в одному з місцевих ресторанів, де гостям пропонують різноманітні блюда.

Теги:

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показать все посты

Комментарии