Сервіс SHARK Taxi – комфорте та дешеве таксі вашого міста

У великих населених пунктах мешканці активно користуються послугами таксі. На ньому вони добираються на навчання та роботу, ділові та романтичні зустрічі, додому чи у гості. Замовити таксі за бюджетною ціною пропонуємо через сервіс SHARK Taxi, що працює майже у 40 містах України. На сайті shark-taxi.ua можна дізнатися про тарифи на поїздки та інші корисні послуги. Наприклад, через сервіс SHARK Taxi замовляють перевезення вантажів та доставку товарів, харчових продуктів, побутової техніки.

Сервіс SHARK Taxi розвивається понад 6 років. З ним співпрацюють понад 175 тисяч водіїв у великих містах України.

Замовити таксі або інші послуги у вашому місті можна за безкоштовним телефоном 3000 або через мобільний додаток.

Важливі особливості та основні переваги сервісу SHARK Taxi

SHARK Taxi – це відомий в Україні сервіс, через який можна замовити комфортне таксі за розумною ціною. Для клієнтів діють різні тарифи, у тому числі:

  • Економ – пасажирів перевозять на бюджетних моделях автомобілів чи на машинах вітчизняного виробництва. Досвідчений та доброзичливий водій швидко довезе пасажира на роботу чи навчання.
  • Комфорт – у цьому тарифі передбачені комфортабельні авто з кондиціонером та іншими приємними «фішками». Таксі замовляють клієнти, які бажають пересуватися містом із підвищеним комфортом.
  • Бізнес – на таких автомобілях вважають за краще переміщатися багаті люди. Також машини бізнес-класу замовляють для ділових зустрічей, весілля, офіційних заходів.

Через сервіс SHARK Taxi також можна замовити вантажне таксі, кур’єрську доставку та поїздку з домашньою твариною, а також мікроавтобус для екскурсії або організації свята. У великих містах ще користуються популярністю послуги водіїв, які приїжджають на вказану адресу та доставляють клієнта на його автомобілі додому або в інше місце.

Про всі послуги SHARK Taxi можна прочитати на сайті shark-taxi.ua.

Для власників смартфонів розробники створили зручну програму, яка дозволяє за кілька кліків замовити автомобіль потрібного класу або іншу послугу. Програму можна легко завантажити в App Store або Google Play.

При замовленні таксі через додаток клієнту надається знижка 20%. Програма дозволяє також отримати кешбек. Через додаток сервіс надає постійним клієнтам промокоди. Саме тому дедалі більше людей замовляють автомобіль за допомогою смартфона.

Теги:

Комментарии