Харківська ОВА та благодійний фонд передали 15 дронів військовим на Куп’янському напрямку (Фото)

Захисникам і захисницям Харківщини передали нову партію дронів, призначених для використання в зоні конфлікту на Куп’янському напрямку. Загалом було передано 15 дронів.

Про це повідомили на офіційному сайті Харківської обласної військової адміністрації.

“Вчергове для підрозділів 92-ї Окремої штурмової бригади імені кошового отамана Івана Сірка‎ передаємо партію дронів. Продовжуємо підтримувати наших захисників та захисниць, докладаємо максимум зусиль для посилення обороноздатності регіону”, — сказав очільник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

За словами начальника Куп’янської міської військової адміністрації Андрія Беседіна, техніку було придбано коштом місцевого бюджету.

Старовинний будинок на Полтавському шляху, який належить економічному університету, планують законсервувати

“Передаємо військовослужбовцям 2 дрони Mavic 3Т, оснащені телевізійними камерами з тепловізійною функцією, та 7 дронів Mavic 3 Pro з підвищеною комплектацією. Вже сьогодні «пташки» відправляємо на лінію фронту, де вони будуть використовуватися за призначенням”, — підкреслив Андрій Беседін.

Додатково до того, від благодійного фонду “Кодайті4Лайф Юкрейн”, підрозділам 92-ї Окремої штурмової бригади імені кошового отамана Івана Сірка передали 6 дронів DJI Mavic 3 та DJI Mavic Pro.

“Дрони допоможуть нашим військовим відстежувати та уражати ворога вздовж лінії фронту. Сподіваємося також, що за допомогою техніки вдасться зберегти життя та здоров’я наших захисників і захисниць. Продовжуємо спільно наближати Перемогу!”, — сказав засновник та керівник благодійного фонду Олексій Холоденко.

Комментарии