Харківські поліцейські протягом доби опрацювали понад тисячу звернень про правопорушення та події

Поліцейські Харківської області опрацювали більше тисячі звернень, щоб забезпечити безпеку місцевих жителів. Окрім того, було проведено понад 1600 перевірок транспортних засобів, щоб запобігти потраплянню наркотичних речовин та нелегальної зброї у населені пункти.

У зв’язку з підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності, 64 особи були доставлені до територіальних підрозділів для перевірки.

Під час проведення обшуків, поліцейські викрили три факти незаконного обігу наркотиків, та вилучили наркотичні речовини.

Били та вимагали гроші: двоє чоловіків вдерлися до будинку мешканця Харківщини

Крім того, правоохоронці склали 11 адміністративних протоколів за порушення правил дорожнього руху: 2 – за керування автомобілем у стані сп’яніння, 3 – за керування без відповідних документів, та 6 – за перевищення швидкості.

Також слідчими підрозділами Національної поліції України здійснюються заходи щодо реєстрації воєнних злочинів, які сталися у звільнених населених пунктах. З початку деокупаційних заходів було зареєстровано 6923 воєнних злочинів, з яких найбільше – 6306 за статтею 438 (порушення законів та звичаїв війни), а 551 – за статтею 111-1 (колабораційна діяльність) Кримінального кодексу України.

Комментарии