Масовані обстріли на Харківщині: загиблі та руйнування, — Синєгубов

Протягом минулої доби ворожі сили активно використовували артилерію, міномети та авіацію для обстрілу населених пунктів Харківського, Чугуївського, Куп’янського та Ізюмського районів.

Про це повідомив голова Харківської ОВА, Олег Синєгубов у Telegram.

Унаслідок численних обстрілів Куп’янська зі РСЗВ “Смерч”, ствольної артилерії та мінометів, було пошкоджено будівлі підприємств цивільної промисловості, а також не менше трьох приватних житлових будинків та господарських споруд. Трагічно загинула 57-річна жінка.

У смт Дворічна Куп’янського району також був зафіксований смертельний випадок внаслідок ворожих обстрілів. 45-річний мирний чоловік загинув, а 60-річний чоловік був поранений та доставлений до лікарні.

На Харківщині тривають артилерійські обстріли: підсумок доби, — Синєгубов

Під час обстрілів у с. Кучерівка Куп’янського району пошкоджено будівлі свинокомплексу, в результаті чого виникла пожежа. У селах Новоосинове та Петропавлівка Куп’янського району також пошкоджено приватні будинки та господарчі споруди.

У с. Богуславка Ізюмського району пошкоджено приватний будинок та автомобіль. А в с. Чернещина Ізюмського району була пошкоджена будівля клубу, зайнялась пожежа.

Близько 13:10 у місті Ізюм, біля під’їзду будинку, 72-річна жінка підірвалася на міні. Вона була госпіталізована з пораненням середньої тяжкості.

Наразі тривають роботи з розмінування. Протягом доби піротехніки Державної служби з надзвичайних ситуацій знешкодили 63 вибухонебезпечних предмети.

На Куп’янському напрямку українські захисники міцно утримують свої позиції, жодного просування ворога не було зафіксовано.

Комментарии