На Харківщині тривають артилерійські обстріли: підсумок доби, — Синєгубов

Протягом останньої доби ворожа артилерія та міномети продовжували обстрілювати прифронтові та прикордонні населені пункти в Богодухівському, Чугуївському та Куп’янському районах.

У районі сіл Морозова Долина та Леміщине Богодухівського району, внаслідок мінометного обстрілу, загорілася пшениця в полі.

По селу Благодатівка Куп’янського району був здійснений постріл ракетою С-300. Ракета влучила в землю за межами села, тому руйнувань та постраждалих не було.

У місті Вовчанськ стався обстріл, внаслідок якого пошкоджено приватний будинок, що призвело до пожежі.

Під Харківщиною стався новий випадок підриву сільськогосподарської техніки на боєприпасі (Фото)

У смт Великий Бурлук Куп’янського району, в результаті обстрілу, поранений 30-річний цивільний чоловік, який госпіталізований у середньому стані.

Близько 11:40 у районі села Турове Богодухівського району, трактор на дистанційному керуванні К-750 підірвався на вибухонебезпечному предметі. Без постраждалих.

Ситуація залишається напруженою, триває розмінування. За минулу добу піротехніки ДСНС обстежили понад 8 гектарів території та знешкодили 61 вибухонебезпечний предмет.

На Куп’янському напрямку Збройні Сили України успішно утримують свої позиції, просування ворога уперед не відбулося. Ситуація залишається під контролем українських військових.

Комментарии