Міжнародна допомога для Дворічанської громади Харківської області: отримано 20 генераторів від Франції (Фото)

Дворічанська громада Харківської області, яка зазнала наслідків окупації, отримала важливу допомогу від міжнародних партнерів. Французький регіон Гранд-Ест надав 20 генераторів у рамках Меморандуму про дружбу та співробітництво з Харківською обласною радою.

Ця допомога має на меті полегшення гуманітарної ситуації у громаді, особливо на тих територіях, де тривають активні бойові дії та знищено тепло- й газопостачання, хоча частково вдалося відновити електропостачання.

Голова Харківської обласної ради, Тетяна Єгорова-Луценко, висловила вдячність Президенту регіону Гранд-Ест Французької Республіки, пану Франку Леруа, за цінну підтримку.

“Вдячна Президенту регіону Гранд-Ест Французької Республіки пану Франку Леруа за підтримку Харківської області. Впевнена, що дружні відносини між нашими регіонами міцнішатимуть і знайдуть свій розвиток у багатьох інших напрямах після Перемоги України в цій кривавій війні, яку веде рф”, — сказала голова Харківської обласної ради Тетяна Єгорова-Луценко.

Фейк про літери для станції “Київська”: архітектори виготовили символи як частину неофіційного проєкту (Фото)

Меморандум про співпрацю між Харківською обласною радою та французьким регіоном було підписано ще у травні 2022 року. З того часу було встановлено кілька зустрічей з французькими партнерами та представлено багато спільних бізнес-планів. Також досягнуті домовленості про спільні економічні, соціальні та гуманітарні проєкти.

Крім того, регіональна рада французького регіону Гранд-Ест надала Харківській обласній раді приміщення для роботи в Брюсселі, де вже були проведені зустрічі з міжнародними партнерами. .

Комментарии