На звільненій території Чугуївського району відновлюють автомобільну дорогу (Фото)

Державне підприємство “Дороги Харківщини” розпочало ремонтні роботи на дорозі, яка проходить через Мартове, Хотімлю та Старий Салтів.

Про це сказано на офіційному сайті Харківської ОВА.

Перший етап робіт, що охоплює територію Печенізької територіальної громади, вже завершено. Виконано влаштування вирівнюючого шару з асфальтобетону.

“Ця дорога була майже повністю зруйнована внаслідок бойових дій. Її відновлення суттєво зменшить час руху до м. Вовчанськ та сіл Вовчанської громади, що дозволить більш оперативно проводити евакуацію поранених, цивільного населення, ліквідовувати наслідки обстрілів та доправляти гуманітарну допомогу. Працюємо далі”, — повідомив начальник Харківської обласної адміністрації Олег Синєгубов.

Ворог обстрілює населені пункти Харківської області з артилерії та мінометів, — Синєгубов

Наразі тривають роботи з влаштування вирівнюючого шару основи з щебенево-піщаної суміші, вирівнюючого шару покриття з асфальтобетонної суміші та формування узбіч на другому етапі ремонту, що охоплює Старосалтівську територіальну громаду.

Працівники ДП “Дороги Харківщини” закликають водіїв бути уважними в зоні проведення робіт, звертати увагу на нові дорожні знаки та дотримуватись правил дорожнього руху.

Комментарии