Наркоторговці налагодили схему незаконного ввезення і збуту метадону в Лозовій (Фото)

Лозівська окружна прокуратура Харківської області повідомила про підозру трьом чоловікам, які обвинувачуються у незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту, а також незаконному збуті наркотичних засобів, вчинених за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України).

За даними слідства, троє наркозалежних чоловіків створили схему для незаконного одержання наркотичних засобів та їх подальшого збуту з метою забезпечення собі засобів до існування.

Підозрювані отримували наркотичний препарат метадон кожні десять днів та перевозили його до Лозової, де реалізували іншим наркозалежним особам, розповсюджуючи наркотик по різних місцях міста. Ця кримінальна діяльність тривала приблизно рік.

На Львівщині викрито дві організовані групи наркоторговців (Фото)

Наркоторговці були розкриті 9 жовтня цього року в місті Лозова, коли вони перевозили наступну партію незаконно придбаного метадону. Їх затримано відповідно до статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Під час обшуку було виявлено та вилучено приблизно 20 блістерів з метадоном, рецепти для отримання препаратів з різних медичних закладів, грошові кошти та інші докази протиправної діяльності.

На клопотання прокурора всім трьом підозрюваним обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою.

Викриття та документування протиправної діяльності проводилось спільно зі співробітниками СВ Лозівського РВП ГУНП в Харківській області, ДСР НП України за силової підтримки Полку поліції особливого призначення.

Комментарии