Обрізка аварійних дерев та ремонт контактної мережі: де у Харкові буде обмежено рух тролейбусів 16 листопада

У Харкові 16 листопада буде обмежено рух тролейбусів на двох маршрутах.

Про це повідомили в Департаменті інфраструктури Харківської міської ради.

З 10:00 до 15:00 буде припинений рух тролейбусів №34 на ділянці від розворотного кола «Вул. Героїв Праці» до вул. Валентинівської, та на вул. Валентинівській, на ділянці від вул. Барабашова до вул. Гвардійців-Широнінців. Це пов’язано з аварійним ремонтом контактної мережі.

У цей час тролейбус №34 не курсуватиме.

У Харкові продовжують прикрашати станції метро (Фото)

Також з 9:00 до 11:00 буде припинений рух тролейбусів №11 на ділянці від розворотного кола «Пр. Дзюби» до вул. Китаєнка. Це пов’язано з проведенням робіт з видалення аварійного дерева.

У цей час тролейбуси №27 курсуватимуть за зміненим маршрутом: розворотне коло «Пр. Дзюби» – пр. Ново-Баварський – вул. Китаєнка – пр. Любові Малої – вул. Планова – вул. Семінарська – вул. Велика Гончарівська – бул. Гончарівський – вул. Маліновського – вул. Благовіщенська – пл. Благовіщенська – узвіз Соборний – вул. Університетська – пров. Спартаківський – майдан Конституції (у зворотному напрямку: майдан Конституції – пл. Павлівська – пл. Сергіївська) – пл. Благовіщенська – вул. Коцарська – вул. Маліновського – бул. Гончарівський – вул. Велика Гончарівська – вул. Семінарська – пр. Любові Малої – вул. Китаєнка – пр. Ново-Баварський – розворотне коло «Пр. Дзюби».

Пасажирів просять враховувати цю інформацію при плануванні поїздок.

Комментарии