Ощадбанк відкриває мобільні відділення у прифронтовій Харківщині

Ощадбанк відкриває мобільні відділення у прифронтовій Харківщині, де не працює жоден інший банк.

Представники банку надаватимуть фінансові послуги в броньованому пересувному мобільному підрозділі — автомобілі Ford Transit.

Люди зможуть отримати такі послуги:

  • відкривати поточні рахунки,
  • оформлювати депозити,
  • перевипускати платіжні картки,
  • здійснювати грошові перекази,
  • отримувати соціальні виплати тощо.

Новий пересувний мобільний підрозділ на базі автомобіля Ford Transit відповідає всім державним стандартам захисту спеціалізованих автомобілів. Заплановано, що п’ять таких авто найближчим часом вирушать у прифронтові території Донецької, Запорізької, Харківської та Херсонської областей і надаватимуть фінансові послуги там, де не працює жоден інший банк.

Рятувальники допомогли хлібовозові виїхати зі слизької ділянки дороги (Відео)

«Ощад – перший і єдиний банк в Україні, який розробив спеціальний формат відділення для роботи в прифронтовій зоні на базі автотранспорту. Мобільні відділення покликані забезпечити виконання важливої соціальної місії: надання фінансових послуг українцям, які мешкають у безпосередній близькості до лінії фронту, та захисникам України. Ще одне пріоритетне завдання – не лише забезпечити обслуговування клієнтів, а й гарантувати безпеку відвідувачів і співробітників. Тому автомобілі мають сталеве панцерування пасажирського відсіку та броньовану капсулу касового відсіку з куленепробивним склом», — наголосив Сергій Наумов, голова правління Ощадбанку.

Броньовані мобільні підрозділи оснащено супутниковим зв’язком, сигналізацією і тривожними кнопками. Тут є автономне електропостачання, системи відеоспостереження, пожежогасіння, кондиціонування та вентиляції.

Реалізація проєкту мобільних відділень на базі автотранспорту здійснюється в рамках нової інклюзивної програми Ощаду «Моя безбар’єрність».

Актуальний перелік відділень, що працюють, оновлюється щодня на офіційному сайті банку за посиланням https://www.oschadbank.ua/map.

Комментарии