Понад 1000 переселенцям з Харківщини передали побутову техніку (Фото, Відео)

Благодійний фонд та міжнародні партнери передали побутову техніку понад 1000 переселенцям з Харківщини, які проживають у семи гуртожитках закладів освіти міста Харкова.

Про це повідомив пресцентр Харківської ОВА.

Усього для гуртожитків передали 55 холодильників, 87 пральних машинок та по 65 прасок, електрочайників, мікрохвильових печей.

«Завдяки цьому ми зможемо забезпечити потреби понад 1000 переселенців у семи гуртожитках закладів освіти міста Харків. Дякуємо за увагу до нашого регіону, адже Харківська область вже прийняла майже 520 тисяч ВПО. І зараз продовжуємо допомагати їм з адаптацією на новому місці», – зазначила заступниця начальника ХОВА Віта Ковальська.

У Харкові грабіжника засудили до 7,5 років позбавлення волі

Директор студмістечка Геннадій Деркачівський зазначив, що така техніка наразі вкрай необхідна для переселенців, оскільки багато людей внаслідок обстрілів залишилися без житла.

Заступник коменданта Олександр Шаповалов розповів, що в їхньому гуртожитку проживає 36 дітей та переважно люди віком старше 60 років. Здебільшого у них мешкають переселенці з Куп’янської, Вовчанської та Борівської громад Харківської області та з різних населених пунктів Луганщини.

Комментарии