Російські авіаудари по Куп’янському району: двоє загиблих, троє жінок і трирічний хлопчик поранені

Харківська область знову постраждала від обстрілів російських окупантів увечері 2 червня. Дві керовані авіабомби були скинуті на селище Ківшарівка в Куп’янському районі.

Про це повідомив Олег Синєгубов, голова Харківської обласної військової адміністрації.

В результаті цих атак двоє людей загинули, а ще четверо отримали поранення, серед них — трирічний хлопчик.

“Ворог знову завдав удару двома керованими авіаційними бомбами по смт Ківшарівка Куп’янського району. Пошкоджено житловий будинок. На жаль, 2 людей загинули – чоловік похилого віку та жінка. Крім того, отримали поранення 3 жінки та 3-річний хлопчик”, — зазначив він.

Зазначається, що на місці події працювали екстрені служби.

На Харківщині вибух невідомого пристрою відібрав життя мами трьох дітей

“За даними слідства, 2 червня близько 18:45 російські військові обстріляли смт Ківшарівка Куп‘янського району. За попередніми даними, з артилерії. Загинули чоловік та жінка. Отримали поранення три мирних жительки та 3-річний хлопчик. Також о 19:10 окупанти обстріляли прифронтове смт Дворічна Куп’янського району. Попередньо, з танку. Отримали поранення 63-річна жінка та 70-річний чоловік”, — сказано у повідомленні пресцентру прокуратури Харківської області.

Правоохоронці повідомляють про початок досудових розслідувань за фактами порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 КК України).

Комментарии