Розслідування загибелі 15-річної Альбіни Харченко: ДБР шукає свідків ДТП на Харківщині біля Пісочину

Державне бюро розслідувань шукає свідків ДТП, що сталася 2 серпня близько 19:20 год в районі населеного пункту Пісочин Харківської області.

За попередніми даними, водій автомобіля Toyota Land Cruiser білого кольору, ймовірно, працівник правоохоронних органів, скоїв наїзд на 15-річну дівчину, яка переходила дорогу на пішохідному переході. Від отриманих травм потерпіла загинула.

Після прибуття на місце події працівники Державного бюро розслідувань провели необхідні слідчі дії для встановлення всіх обставин події.

Під Харковом правоохоронець збив на смерть 15-річну дівчину

Як повідомив Newsroom речник Територіального управління ДБР у Полтаві Олександр Білка, водій наразі не затриманий, в межах досудового розслідування призначений комплекс необхідних експертиз, за результатом яких слідство прийматиме відповідні процесуальні рішення.

Ведеться досудове розслідування за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Бюро закликає громадян, які стали свідками аварії або мають володіння фото- чи відеоматеріалами, що стосуються даного інциденту, зв’язатися із черговою частиною Територіального управління Державного бюро розслідувань у м. Полтаві за номером телефону: 0800-350-352.

Комментарии