Сутенерки у Харкові: дві жінки підозрюються у залученні дівчат до проституції (Фото)

Харківська обласна прокуратура повідомила про підозру двом жінкам за фактом втягнення осіб у проституцію та сутенерства з використанням їхнього уразливого стану та попередньої змови групою осіб (ч. 2 ст. 303 КК України).

За даними слідства, 31-річна жителька міста Луцьк та 30-річна киянка організували “робочі місця розпусти” у квартирах у Харкові, розміщуючи оголошення про послуги інтимного характеру в обмін на гроші.

Попередньо сутенерки шукали дівчат, які перебували у скрутному матеріальному становищі, та пропонували їм “роботу”.

Жінки керували клієнтами, надавали їм вибір жінок для послуг, контролювали час та отримували плату. Заради цього частина заробітку розподілялася між сутенерками та “працівницями”.

Убивцю, який вбив співмешканку та скинув тіло в яму, засудили до 12 років в’язниці

Вартість послуг становила не менше 100 доларів США.

Під час обшуків у фігуранток вилучено понад 10 тисяч доларів США, 900 євро та близько 160 тисяч гривень, а також смартфони, банківські картки та інші речі.

На вилучене майно та грошові кошти буде подано клопотання про накладення арешту до Київського районного суду м. Харкова.

Вирішується питання щодо обрання запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування проводять слідчі Головного управління поліції в Харківській області. Оперативний супровід здійснюється Управлінням міграційної поліції ГУНП в Харківській області.

Комментарии