Ситуація на Харківщині: підсумок доби, — Синєгубов

6 серпня увечері, близько 20:20, війська країни-терориста завдали удару керованою авіабомбою по нежитловому приміщенню в селі Кругляківка Куп’янського району, що призвело до масштабної пожежі.

Про це повідомив голова Харківської ОВА, Олег Синєгубов у Telegram.

За попередніми даними, загинули дві людини, ще чотири отримали поранення. Деталі з‘ясовуються.

Також, минулої доби тривали обстріли населених пунктів Богодухівського, Харківського, Чугуївського, Ізюмського та Куп’янського районів області.

В результаті обстрілів Куп’янська були пошкоджені будинки, господарчі споруди та будівлі фермерських господарств. Один цивільний чоловік 55 років зазнав осколкового поранення і був госпіталізований.

Росіяни за добу обстріляли п’ять районів Харківщини

У селі Чернещина Ізюмського району також пошкоджені приватні будинки внаслідок обстрілу. В селі Подоли Куп’янського району ворожий обстріл спричинив лісову пожежу. У Вовчанську Чугуївського району будівлі м’ясокомбінату були пошкоджені внаслідок обстрілу. Також у селі Тимофіївка Богодухівського району ворог обстріляв будівлі перепелиної ферми.

На території області продовжується розмінування. Протягом доби піротехніки ДСНС знешкодили 77 вибухонебезпечних предметів.

На Куп’янському напрямку українські військові надійно утримують свої позиції. За минулу добу ворог намагався провести штурмові дії в районах Вільшаної та Синьківки, але під вогнем ЗСУ відступив з втратами.

Комментарии