У Харкові чоловік збирав металобрухт та підірвався на невідомому вибухонебезпечному предметі

42-річний харків’янин, який збирав металобрухт на вулиці Матросова, наступив на невідомий вибухонебезпечний предмет та зазнав вибухової травми.

Про це повідомила пресслужба ДСНС у Харківській області.

“19 жовтня о 16:30 до рятувальників надійшла інформація про черговий підрив невідомого вибухонебезпечного предмета. Подія трапилася на вул. Матросова у м. Харкові. За попердніми даними, чоловік, 1981 року народження збирав металобрухт та наступив на невідомий предмет, внаслідок чого стався вибух. Він отримав міно-вибухову травму лівої ступні, множині поранення обличчя та одразу був госпіталізований до лікарні”, — сказано у повідомленні пресслужби.

Також зазначається, що обставини події все ще з’ясовуються.

52-річний чоловік загинув у полі на Ізюмщині внаслідок підриву на ВНП (Фото)

Рятівники ДСНС наголошують, що нехтування правилами безпеки може призвести до непоправних наслідків.

“Не рухайтесь невідомими чи не переві-реними ґрунтовими дорогами. Не чіпайте будь-які підозрілі та незнайомі пре-дмети. Не відвідуйте ліси, лісосмуги, поля, річки та інші відкриті простори, особливо ті, де точилися бої, або які перебували під ворожою окупацією.
У разі виявлення підозрілого предмета повідомте про знахідку в ДСНС або Нацполіцію за телефонами 101, 102 або 112″, — закликають у пресслужбі ДСНС України.

Комментарии