У Харкові на вул. Академіка Павлова тимчасово зупинять рух трамваїв

Згідно з інформацією від Департаменту інфраструктури, 14 та 15 жовтня з 9:00 до 16:00 буде припинено рух трамваїв на вул. Академіка Павлова на ділянці від вул. Героїв Праці до пров. Салтівського через плановий ремонт трамвайної колії.

Протягом цього періоду трамваї будуть курсувати за зміненими маршрутами:

  • Трамваї №16 та 16А: від розворотного кола “Салтівське” до проспекту Тракторобудівників, потім вулицею Героїв Праці, вулицею Шевченка і знову від розворотного кола “Журавлівський гідропарк”.
  • Трамвай №27: від розворотного кола “Новожанове” по вулиці Москалівська, вулиці Гольдбергівська, вулиці Молочна, площі Захисників України, проспекту Героїв Харкова, вулиці Академіка Павлова, в’їзд Семиградський, вулиці Віринська, Мойсеївська, Шевченка, знову до розворотного кола “Журавлівський гідропарк”, вулицею Шевченка, вулицею Героїв Праці, проспекту Тракторобудівників і до розворотного кола “Салтівське”.

Рух трамваїв на вул. Академіка Павлова буде обмежений 11, 12 та 13 жовтня

Під час призупинення трамвайного руху на вулиці Академіка Павлова буде організовано тимчасовий автобус №27 за таким маршрутом: автостанція “Героїв Праці” – вулиця Академіка Павлова – проспект Героїв Харкова – вулиця Олега Громадського – БК “ХЕМЗ” – вулиця Олега Громадського – площа Захисників України – проспект Героїв Харкова – вулиця Академіка Павлова – автостанція “Героїв Праці”.

Комментарии