В селі Домаха 16-річна дівчина впала у колодязь: оперативна допомога рятувальників (Фото)

Сьогодні, 14 серпня, в селі Домаха Лозівського району Харківської області 16-річна дівчина впала у чотириметровий зливний колодязь біля місцевого ставка. Рятувальники оперативно здійснили дії для врятування підлітка.

За повідомленням Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій області, на момент прибуття рятувальників було встановлено, що дівчинка перебуває на дні зливного колодязя.

«На момент прибуття рятувальників було встановлено, що на дні зливного колодязя знаходиться 16-річня дівчинка. Пірнаючи з цієї бетонної споруди у воду, вона підсковзнулась та впала вниз колодязя на глибину близько 4 метрів», — йдеться у повідомленні пресцентру ГУ ДСНС.

Четверо людей загинули у водоймах Харківщини за тиждень – ДСНС (Відео)

На щастя, колодязь був практично порожній, лише з деяким сміттям та гілками на дні. За повідомленням представників ДСНС дівчина «майже не зазнала ушкоджень». Рятувальники витягли її за допомогою пожежного поясу та мотузки, після чого передали медичному персоналу. Дівчинці була надана необхідна медична допомога в лікарні, після чого її відпустили додому.

Подібні випадки підкреслюють важливість обережності при виборі місць для купання. Рятувальники нагадують громадянам про необхідність дотримувати основні правила безпеки, щоб уникнути подібних небезпек.

Комментарии