Палаючі автобуси та уламки в різних районах: рятувальники показали наслідки нічної атаки на Київ (Фото)

Уночі росіяни здійснили комплексний повітряний напад на столицю з різних напрямків одночасно, із застосуванням БпЛА, крилатих та балістичних ракет. Як повідомив начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко, атака була винятковою за своєю щільністю — максимальна кількість атакуючих ракет за найкоротший проміжок часу.

Воїни української ППО знищили всі балістичні та крилаті ракети, які вночі запустила Росія

Попередньо зафіксовано падіння уламків у Соломʼянському, Шевченківському, Святошинському, Оболонському та Дарницькому районах столиці. Найбільші пошкодження — в Солом’янському районі: там загорілорся нежитлове приміщення та кілька одиниць автомобільної техніки.

За даними ГУ ДСНС у Києві, горіли 4 автобуси та гараж загальною площею 200 кв. м. Також сталось руйнування розташованої поруч будівлі на площі 200 кв. м з окремими осередками загоряння загальною площею 20 кв. м. Пожежі ліквідували.

У решті районів пошкодження не суттєві: у більшості виявлено падіння уламків на припарковані автомобілі, прибудинкову територію чи лісопаркову зону. Наразі інформації щодо потерпілих немає. Оперативні дані уточнюються.

Сергій Попко зазначив, що це восьмий повітряний напад на Київ з початку травня.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии