Фура розчавила легковик з трирічною дитиною і бабусею: суд виніс вирок водію, який під наркотиками скоїв ДТП на окружній Харкова

Октябрський районний суд міста Полтави визнав винним 43-річного чоловіка за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху у стані наркотичного сп’яніння, що спричинило загибель кількох людей (ч. 4 ст. 286-1 КК України). Йому призначено максимальне покарання у виді позбавлення волі на строк 12 років та на 10 років позбавлено права керування транспортними засобами за ч. 4 ст. 286-1 КК України. Про це повідомили у пресслужбі Харківської облпрокуратури.

Аварія сталася ввечері 25 листопада 2021 року в районі перехрестя кільцевої дороги та Салтівського шосе. Сторона обвинувачення у суді довела, що чоловік керував технічно справним автомобілем «МАN» з напівпричепом у стані наркотичного сп’яніння. Він перетнув перехрестя на червоний сигнал світлофора та не пропустив автомобіль «Chevrolet Nubira», який рухався на зелений сигнал, внаслідок чого зіштовхнувся із ним. Після зіткнення вантажівка з напівпричепом перекинулась на лівий борт та затиснула автівку таксі «Renault Logan».

Внаслідок ДТП водій автомобіля «Renault Logan» та його пасажири – 49-річна бабуся та 3-річна онука – від отриманих травм загинули на місці події.

Триває строк на апеляційне оскарження вказаного рішення.

“Маленький янголятко”: адвокат опублікував фото дівчинки, яка загинула в ДТП із фурою

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии