Учасник шоу «Україна має талант» отримав «підвищення» від окупантів у Харківській області

У тимчасово окупованій Борівській громаді Харківської області з‘явився новий «керівник окупаційної адміністрації». Гауляйтером рашисти призначили харків‘янина з проросійськими поглядами Сергія Агаркова, що нещодавно був оголошений «заступником мера» у Балаклії. Про це повідомили у Борівській селищний раді.

На Харківщині підірвали гауляйтера одного з селищ – нардеп

За даними сайту «Миротворець», що Агарков відкрито висловлював свою антиукраїнську позицію з 2014 року, був керівником організації “Союз народної єдності” та одним із авторів сепаратистського проекту “Дорожня карта Новоросії”. У 2014 році виїхав до росії.

У 2010 році Агарков брав участь у відборі до другого сезону шоу “Україна має талант!” – приймав на живіт удари сокири, засовував до носа довгі цвяхи та ковтав палаючий смолоскип. З такою ж програмою він виступав колись на концерті в одному з сіл Борівської громади.

Нагадаємо, що раніше Сергія Агаркова окупанти призначили «заступником мера» у тимчасово окупованій Балаклії. На російських інтернет-ресурсах тоді поширювалось відео з приміщення Балаклійської міської ради, на якому самопроголошений «заступник мера» зривав табличку з іменем голови Ізюмської райдержадміністрації Степана Масельського.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі