Харків’янину вручили підозру за перевезення протитанкових снарядів (Фото)

13 липня на одному із блокпостів міста Чугуїв поліцейські зупинили автомобіль «Ford Transit» під керуванням 42-річного харків’янина. В ході поверхневого огляду у правопорушника вилучили п’ять протитанкових снарядів. В бесіді з правоохоронцями чоловік розповів, що знайшов небезпечні «трофеї» в Ізюмському районі.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Чугуївського районного управління поліції та фахівці вибухотехнічної служби. Вони оглянули вибухові пристрої та ухвалили рішення щодо їх знешкодження. За висновками вибухотехніків, вилучені речовини є бойовими частинами протитанкових керованих снарядів промислового способу виготовлення. Контрольований підрив здійснили у безпечному місці.

Як повідомили у відділі комунікації поліції регіону, 19 жовтня чоловіку оголосили підозру за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років позбавлення волі.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии