Інформація про нестачу зброї у росіян на Бахмутському напрямку неправдива — Міноборони

Протягом тижня в російських телеграм-каналах та ЗМІ провідною темою залишався Бахмут і події, пов’язані з ним. Аналіз повідомлень показує, що для ворога це місто має надважливе значення, майже сакральне. При поданні інформації про бої у Бахмуті ворог хвалить себе, розповідає про нібито успіх та вигадує сюжети про українське військове командування. Разом з тим ворог дає неправдиву інформацію про нестачу зброї, чим ймовірно має на меті виправдати реальну ситуацію. Про це повідомила заступниця міністра оборони України Ганна Маляр.

Пригожин поскаржився на втечу бригади росіян з-під Бахмута, ЗСУ підтвердили (Відео)

“Ворог просто вводить нас в оману у своїх військових цілях. Вони здатні спілкуватись між собою телефонами, а не через оприлюднення відео та аудіо звернень у соцмережах. Ми віримо фактам.
Факт: кількість ворожих обстрілів на Бахмутському і Лиманському напрямках за останні тижні суттєво збільшилась. Тобто стріляти є чим”, – підкреслила Ганна Маляр.

За її словами, реальна ситуація така, що попри наявність зброї, росіянам не вдалось реалізувати свої плани: ворог поніс великі втрати живої сили, українські оборонці цього тижня не втратили жодної позиції і просунулись на Бахмутському напрямку вперед на 2 км.

Теги:

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии