На Харківщині працівниця пошти привласнила гроші пенсіонерів

Слідчі встановили, що з червня по серпень минулого року 41-річна начальниця відділення пошти самостійно розвозила пенсії мешканцям Красноградського району. Літні люди, які проживають у віддалених селах, давали поштарці гроші для оплати комунальних послуг. Зловмисниця привласнювала ці кошти та розпоряджалася на власний розсуд.

Експрацівниця “Укрпошти” з Харківської області вкрала 2 мільйони гривень та очолила “почту” при окупантах

Як повідомили у відділі комунікації поліції регіону, відомо про 10 осіб, які постраждали від протиправних дій жінки. Сума збитку перевищує 10 тисяч гривень. В ході обшуку вдому у підозрюваної виявили та вилучили особисті рахунки за сплату комунальних послуг постраждалих. Наразі встановлюється причетність порушниці до інших епізодів злочинної діяльності.

Слідчі повідомили поштарці про підозру за ч. 4 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання позбавленням волі на строк до 8 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии