На Харківщині правоохоронці вручили підозру в педофілії 83-річному керівнику гуртка

Підозрюваний у педофілії чоловік вів секцію пішохідного туризму для школярів з Шарівського ліцею. За сумісництвом він також працював двірником в навчальному закладі. Як повідомив начальник слідчого управління поліції Харківської області Сергій Болвінов, виявилося, що в спортивній залі під час занять чоловік розбещував 11-річних дівчат.

У Харківському метрополітені поліцейські затримали педофіла

“Все це відбувалося на початку начального року 2021-2022. Тоді діти відмовилися ходити до гуртка. Але через страх та сором не назвали батькам справжні причини. Історія виплила назовні, лише коли одна з дівчаток таки наважилася розповісти своїй мамі. Розповідь дитини шокує та обурює. Дівчинка каже, що під час занять керівник гуртка гладив руками її груди, попу та статеві органи. Вона намагалася пручатися, вириватися, але педофіл завжди робив це, коли одягав дітей у туристичне спорядження, та маскував свої збочення під допомогу.

Ще дві жертви, які вже також дали свідчення, – однокласниці цієї дівчини. Вони теж ходили до туристичного гуртка і всі наполягають: він робив це умисно. Діти прибирали його руки від себе, відверто показували, що це їм неприємно. Але педофіл вчиняв таке сексуальне насильство над шестикласницями не один раз. Користувався тим, що на заняттях не було інших дорослих.

Найстрашніше те, що колектив ліцею, керівник гуртків, вчителі стали на бік свого колеги та дають йому найкращі характеристики. Слідчі довго працювали над тим, щоби підготувати підозру цьому керівнику дитячого гуртка. Та врешті нам вдалося зібрати достатньо доказів, вже вручили повідомлення про підозру в сексуальному насильстві щодо неповнолітніх. А враховуючи те, що він робив це неодноразово та з дітьми, яким не виповнилося навіть 14-ти років, покарання чекає суворе. П’ятнадцять років позбавлення волі або найвища міра покарання – довічне ув’язнення. Школа та дитячі гуртки – це місця, де наші діти мають почуватися в повній безпеці та бути максимально захищеними”, – написав Сергій Болвінов на своїй сторінці у Facebook.

Зараз підозрюваний, за рішенням слідчого судді знаходиться під цілодобовим домашнім арештом.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии