На Харківщині судитимуть водія, який, будучи п’яним, збив жінку на тротуарі

Аварія сталася 27 травня в Чугуївському районі. Як повідомили у відділі комунікації поліції регіону, 38-річний чоловік керував автомобілем «ВАЗ» у стані алкогольного сп’яніння. На великій швидкості з великим прискоренням він виконав маневр вліво, в результаті чого не впорався з керуванням та виїхав на тротуар, де скоїв наїзд на пішохода, мешканку селища Малинівка.

Медики госпіталізували постраждалу до лікарні. Відповідно до висновку експерта жінка отримала тілесні ушкодження середньої тяжкості.

На Закарпатті п’яний водій збив 6-річну дівчинку: дитина померла на місці

Слідчі поліції завершили досудове розслідування та скерували матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом до суду для розгляду. Водію інкримінують вчинення кримінального правопорушення за ч. 1 ст. 286-1 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує до 3 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від 3 до 5 років.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии