Наймасованіша атака БПЛА на Київ: сталося руйнування у багатоповерхівці, заблоковано дві жінки

Цієї ночі ворог випустив по Україні рекордну кількість ударних БпЛА типу «Shahed-131/136». Основний напрямок удару – Київ.

Як повідомив мер Києва Віталій Кличко і начальник КМВА Сергій Попко, у Соломʼянському районі внаслідок падіння уламків БПЛА сталися загоряння в кількох місцях: у приміщенні дитсадка, на відкритій місцевості, в житловому будинку та нежитлових приміщеннях. Є двоє постраждалих, зокрема, 11-річна дитина – в обох гостра реакція на стрес. Медики надали допомогу на місці.

Також в цьому районі у 5-поверховому будинку сталося руйнування на другому поверсі, вибиті шибки. У будівлі заблоковано дві жінки. Проводяться роботи по деблокування.

У багатоповерхівці в Дніпровському районі невеликий уламок дрону впав на сходову клітину верхнього поверху. Загоряння немає. Потерпілих наразі не виявили. Рятувальники оглядають дах та технічний поверх будинку.

У Голосіївському районі уламок БПЛА впав на чотириповерховий житловий будинок. Рятувальники вже на місці, інформація щодо характеру ймовірних руйнувань та щодо потерпілих уточнюється.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии