Нічна атака ворога на Київщину: постраждали 11-річний хлопчик та літній чоловік (Фото)

В результаті атаки було частково пошкоджено господарські будівлі та паркан на приватному маєтку. Наразі поліція фіксує наслідки цього нападу.

Про це повідомив начальник Головного управління Національної поліції в Київській області, Андрій Нєбитов, у своєму каналі в Telegram.

“11-річний хлопчик та літній чоловік були травмовані внаслідок нічної атаки ворога на Київщину. Агресор здійснив удар ракетами та безпілотниками”, — сказано у повідомленні.

Крім того, Нєбитов зазначає, що в цьому населеному пункті виявили уламки шахеда, одне житло отримало пошкодження фасаду та покрівлі, що спричинило пожежу.

Через закрите укриття у Києві затримали трьох посадовців та охоронця медзакладу

“Ще в одному домоволодінні в результаті агресії пошкоджено фасад  та покрівлю будинку. Почалась пожежа, яку вдалося оперативно локалізувати. Поліція Київщини продовжує фіксувати наслідки атаки окупантів. Звертаюсь до усіх, якщо ви виявили уламки дронів, чи ракет, не чіпайте небезпечні знахідки, повідомте екстрені служби”, — наголошує Нєбитов.

Загалом внаслідок нічної ворожої атаки на Київщину пошкоджено 5 житлових будинків. Повітряна тривога тривала понад 2 години.

Комментарии