Новим депутатом Харківської міськради став 73-річний ексголова суду

Новим депутатом Харківської міськради від фракції “Блок Кернеса – Успішний Харків” став Василь Кухар. Про це повідомили у пресслужбі мерії.

Василь Кухар введений до складу постійної комісії з питань забезпечення громадського порядку, дотримання законності, охорони прав, свобод та законних інтересів громадян.

Два депутати Харківської міськради достроково склали свої повноваження

З відкритих джерел відомо, що Василь Кухар народився 9 травня 1950 року. Є професійним юристом. Вперше був обраний суддею в 1978 році. У 1992 – 1998 роках був директором харківського заводу ЗБК-5 пізніше гендиректором корпорації “Форт”. З 2002 року – суддя Харківського апеляційного господарського суду, у 2003- 2014 роках був головою цього суду. З 2015 року працював доцентом кафедри господарського права в Національному юридичному університеті ім. Ярослава Мудрого.

Василь Кухар неодноразово обирався в органи місцевого самоврядування: у 1994 і 2015 роках – депутатом Харківської обласної ради, у 1998 році – депутатом міської ради. У соєму останньому скликанні до облради балотувався від партії “Опозиційний блок”. 

Син Василя Кухаря Олександр при президенті Януковичі працював заступником прокурора Харківської області, з 2014 року здійснює адвокатську діяльність. Невістка Василя Кухаря суддя Господарського суду Харківської області.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии