Окупанти під Авдіївкою та Мар’їнкою втратили дві роти особового складу за добу – генерал Тарнавський

На Авдіївському та Мар’їнському напрямку за добу українські військові відбили 18 атак російських терористів. Втрати окупантів склали щонайменше дві роти особового складу вбитими та пораненими.

Про це повідомив Командувач оперативно-стратегічного угруповання військ “Таврія” генерал Олександр Тарнавський.

У поліції показали наслідки останніх обстрілів Харківщини (Фото)

“Противник продовжує зосереджувати основні зусилля на веденні наступальних дій на Авдіївському та Мар’їнському напрямках. Активно застосовує оперативно-тактичну та армійську авіацію для завдання ударів по позиціях наших військ. Протягом минулої доби ворог 18 разів атакував наші позиції. Успіху не мав – відійшов”, – повідомив генерал.

Терористи намагалися обстрілювати позиції ЗСУ за допомогою танків, РЗСВ та ствольної артилерії. Обстрілів зазнали також населені пункти поблизу лінії зіткнення. За добу терористи здійснили 352 обстріли – проти 789 обстрілів російських позицій та об’єктів, які здійснили ЗСУ.

Унікальний трофей: бійці ЗСУ відновили російську мобільну лазню, захоплену в Харківській області (Фото, Відео)

“Втрати ворога вбитими та пораненими склали майже дві роти. Знищено та пошкоджено 14 одиниць військової техніки противника. Зокрема, 1 БМП, 2 БпЛА Supercam, 2 БпЛА Zala, 1 ББМ, міномети калібру 120 мм, МТЛБ, комплекс дальнього візуального спостереження “Муром-М”, зенітний ракетно-гарматний комплекс 2С6 “Тунгуска” та інженерну техніку”, – написав Тарнавський.

Комментарии