Олена Зеленська відвідала регіональний центр психологічної допомоги дітям у Харкові (Фото, Відео)

У Харкові відбулася презентація роботи регіонального центру психологічної допомоги дітям, який отримав підтримку від ЮНІСЕФ.

Під час свого візиту до Харківської області 4 червня перша леді України Олена Зеленська разом з начальником обласної військової адміністрації Олегом Синєгубовим відвідала цей центр.

У Харківському регіональному центрі психологічної допомоги дітям діє Дитячий мультифункціональний центр “Спільно”. В центрі створено мультимедійну кімнату для запису відеоуроків та подкастів, що є важливою можливістю для сучасних дітей. Тут створені умови для школярів, які змушені навчатися онлайн, але не мають необхідного обладнання. Олена Зеленська висловила вдячність ЮНІСЕФ за створення такого центру.

У Харкові відкрили пам’ятник дітям, що загинули: перша леді не стримала сліз (Фото, Відео)

У центрі працює команда психологів, які допомагають дітям розвивати навички подолання стресу та переживання травматичних подій за допомогою арттерапії, ігор та інших методик. Олег Синєгубов висловив підтримку і вдячність ЮНІСЕФ за створення центру, який надає комплексну та професійну допомогу людям, що постраждали від дій окупантів.

Крім того, на базі центру створено цифровий навчальний простір для дітей віком від 6 до 12 років, де проводяться заняття з математики, мови та природничих наук. Центр обладнаний комп’ютерами, камерами та іншим обладнанням, що дозволяє створювати відео, подкасти та презентації. Студія також використовується вчителями для проведення онлайн-занять та молоддю.

Для батьків, які привели своїх дітей до центру, є зручний коворкінг. Центр працює за адресою вулиця Сумська, 54, з 10:00 до 19:00.

Комментарии