Партія “Європейська солідарність” висунула кандидата на пост міського голови Харкова

У п’ятницю, 24 вересня, у Харкові відбувся четвертий етап VI Конференції Харківської територіальної організації Політичної партії “Європейська Солідарність”, присвячений представленню кандидата на посаду міського голови. Участь у конференції взяли представники громадськості, запрошені гості з інших партій, депутати місцевих рад регіону та народні депутати України. 

На посаду харківського міського голови висунули Олександра Скорика. Під час конференції заслухали звернення голови центрального штабу партії Олександра Турчинова.

skorik5.jpeg

“Харків – це стратегічне місто, без якого неможливе існування України. Це головний форпост оборонно-промислового комплексу, промисловий та культурний центр нашої країни. Саме тому на початку агресії проти України ворог намагався захопити це місто, встановити над ним контроль, але ці плани були зруйновані в першу чергу завдяки позиції харків’ян. Але боротьба за Харків продовжується і сьогодні представники п’ятої колони або “зелених популістів” намагаються очолити місто. Це може зробити його вразливим для зовнішньої агресії, вплинути на розвиток міста, зупинити соціальні програми. В першу чергу від дій п’ятої колони, які дбають не про інтереси нашої країни, страждають люди, які не захищені, працьовиті, але не заможні. Дуже небезпечно, коли у країні ціни зростають на всі продукти та комунальні послуги. Багато людей можуть залишитися за межею виживання. Саме тому “Європейська солідарність” висуває кандидатом на посаду голови міста Олександра Скорика – сильну, відповідальну, чесну людину, підприємця і волонтера, людину, яка знає, як організувати велике виробництво, створювати нові робочі місця, підтримати малий та середній бізнес”, – зазначив Олександр Турчинов.

“Влада приймає алогічні рішення, які роблять заручниками цілі галузі”: депутат ЄС з Харкова виступив на бізнес-форумі
 
Заочно підтримали Скорика також народний депутат України та екс-голова Українського інституту національної пам’яті Володимир В’ятрович, народний депутат та генерал-лейтенант ЗСУ Михайло Забродський, народна артистка України Ада Роговцева, актор та режисер Ахтем Сеітаблаєв. 

Особисто підтримати Скорика у Харків прибула народна депутатка та голова партії “Голос” Кіра Рудик. Також виступив на заході Віктор Маринчак, духовний наставник Харківського Євромайдану. Після слів підтримки Скорик презентував програму, з якою йде на вибори.

skorik6.jpeg

“Харків – це місто яке вдарило по зубах “русскому миру”, доказавши, що Харків – це Європа, хоча нас намагаються переконати в іншому. У нашій програмі всього 12 кроків, але в жодному немає популізму, який зараз ллється з усіх екранів”, – зазначив Скорик.

У програмі – безпека та освітлені вулиці не лише у центрі міста, ефективні програми протидії вживання наркотичних речовин, які допоможуть звільнити місто від наркотиків, залучення інвестицій для розвитку, екологічна безпека.  

“Я впевнений, що спільно ми зможемо зробити Харків містом, в якому подобається жити. Містом, яким будуть пишатися наші діти. Спільно ми зможемо цього досягти. Ми маємо згуртовану команду, підтримку потужної партії, але найголовніше – це ваша підтримка”, – сказав Скорик.

26 делегатів одноголосно підтримали його кандидатуру.

Комментарии