Підліток з Харківської області втік з дому через жорстокість материного співмешканця

Учора, 1 грудня, в поліцію надійшло повідомлення від мешканки Чугуївського району про зникнення сина. На пошуки дитини був залучений особовий склад райуправління поліції.

Сьогодні зранку оперативники спільно з ювеналами знайшли хлопця в одному з хостелів Харкова. У хлопця був квиток на потяг до Києва.

Підліток розповів поліцейським, що співмешканець матері постійно на нього кричить та може вдарити, тому він не хоче повертатися додому.

Пішла з дому після сварки з батьками: поліція оперативно розшукала дівчинку

Як повідомили у відділі комунікації полції регіону, правоохоронці відвідали родину школяра, щоб з’ясувати усі обставини події. Наразі вирішується питання щодо притягнення 47-річного чоловіка до адміністративної відповідальності за ст. 173-2 (вчинення домашнього насильства, насильства за ознакою статі, невиконання термінового заборонного припису або неповідомлення про місце свого тимчасового перебування) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

За словами начальника ювенальної превенції Чугуївського райуправління Олександра Чигрінова, родина буде знаходитися під пильною увагою поліції та соціальних служб.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии