Підтримувала РФ та називала українців «бешеными собаками»: харківські поліцейські викрили ще одну прихильницю руського миру

49-річна мешканка селища Мала Данилівка з першого дня повномасштабного вторгнення активно публікувала коментарі в мережі Інтернет, в яких паплюжила українську владу й військових та підтримувала дії окупантів. Про це повідомили в обласній прокуратурі та поліції регіону.

В одній зі своїх публікацій у соціальній мережі Twitter прихильниця руського миру вказала, що саме українська армія обстрілює населені пункти та вбиває дітей: «Многие из детишек рисовали им открыточки и отправляли цветные ладошки с пожеланиями в зону АТО. А они по ним градами в ответ. Мне хоть не так обидно, мой сын никогда в таком участия не принимал».

У Харкові 72-річний активний “ждун” росії оримав підозру і піде під суд

Також в одному з коментарів жінка написала, що «современное украинство — секта обезумевших маньяков, которых необходимо безжалостно отстреливать как бешеных собак».

Жінці оголосили підозру за фактом виправдовування, визнання правомірною збройної агресії рф проти України (ч. 1 ст. 436-2 КК України). Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу. Санкція статті передбачає до 3 років позбавлення волі.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии