РФ обстріляла місце видачі їжі для людей у Вовчанську, загорілося авто з чоловіком, є загибла (Фото)

Близько 10 ранку військові рф накрили з “Градів” центр Вовчанська Харківської області. Як повідомив начальник слідчого правління поліції регіону Сергій Болвінов, били по місцю, де благодійники годують людей.

Ударили шість разів – ворог цілився у скупчення людей, саме на тому місці біля супермаркету вранці роздавали безкоштовну їжу. Жінка старшого віку отримала серйозні поранення. До лікарні на своїй машині її повіз начальник слідчого відділу Владислав Єфаров, який одним із перших прибув на місце.

“Я був на робочій нараді, коли почався обстріл. В адмінбудівлі здригнулися стіни, і за звуком я зрозумів, що перші прильоти прийшлися в центр міста. Тому одразу поїхав туди”, – розповів Владислав Єфаров.

Росіяни за добу обстріляли понад 15 населених пунктів Харківської області

На місці у натовпі люди вже намагалися допомогти пораненій бабусі. Вона ще була притомна і Владислав забрав її в своє авто. До лікарні поїхали разом з жінкою-медиком, яка проходила повз.

“На жаль, врятувати жінку ми не встигли, ще в дорозі медик помітила відсутність пульсу. А коли доїхали до лікарні – там вже констатували смерть”, – розповів Владислав Єфаров.

Легке поранення отримала ще одна жінка, госпіталізація їй не знадобилася. В лікарні також перебуває постраждалий чоловік: він був у машині, яка згоріла вщент після ворожого удару. Зараз лікарі надають йому допомогу.

Після обстрілу з “Градів” росіяни відкрили вогонь з артилерії і продовжують гатити по мирним мешканцям.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии