Росіяни обстріляли сільгосппідприємство, житлові та дачні будинки на Харківщині

Минулої доби артилерійських, мінометних обстрілів та аваударів РФ зазнали понад 20 населених пунктів Харківської області.

Як повідомив голова ХОВА Олег Синєгубов, сьогодні опівночі росіяни обстріляли садове товариство та автомобіль в селі Липці Харківського району. Обійшлося без постраждалих. Це ж село ворог обстрілював учора, 20 лютого. Під вогонь потрапили приватні домоволодіння, постраждалих не зафіксовано.

У Сумській області дрон росіян влучив у приватний будинок: загинула ціла родина

Учора ввечері ворожі війська цілили по селищу Козача Лопань Дергачівського району. Влучили в околицях. Руйнувань і постраждалих не зафіксовано.

Близько 16:50 в селі Петропавлівка Куп‘янського району російський дрон-камікадзе атакував цивільну автівку. Двоє чоловіків 38 та 50 років, робітники місцевої ферми, загинули на місці. 48-річну дружину останнього з пораненнями доставили до лікарні.

У селі Черкаські Тишки Харківського району внаслідок обстрілу пошкоджене садове товариство. Горів двоповерховий будинок, постраждалих немає.

Крім цього, росіяни скинули авіабомбу на село Глушківка Куп‘янського району. Ударом зруйновано житловий будинок та пошкоджено інші будинки. Постраждалих, на щастя, немає.

Також влучання КАБ зафіксовано на території приватного сільгосппідприємства в селі Федорівка Куп’янського району. Без постраждалих.

Протягом доби противник двічі проводив безуспішні наступальні дії в районі Синьківки.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии