Samsung представив Galaxy S24 Ultra: потужний флагман зі штучним інтелектом та камерою нового покоління

Компанія Samsung офіційно представила флагманський смартфон Galaxy S24 Ultra. Новинка отримала ряд удосконалень у порівнянні з попередником, зокрема нові титанові корпус, дисплей та камеру.

Візуально Galaxy S24 Ultra дуже схожий на S23 Ultra, але є й помітні зміни. Рамка тепер виготовлена з титанового сплаву замість алюмінію, який є міцнішим та стійкішим до подряпин. Новий Ultra трохи тонший і коротший, а дисплей став повністю плоским.

Центральним елементом є 6,8-дюймовий дисплей QHD+ Dynamic AMOLED 2X зі змінною частотою оновлення від 1 Гц до 120 Гц. Яскравість дисплея збільшена до 2600 ніт, а також покращена технологія Vision Booster.

Galaxy S24 Ultra отримав флагманський процесор Snapdragon 8 Gen 3, який забезпечить високу продуктивність у всіх завданнях. Також у смартфоні встановлена майже вдвічі більша парова камера, яка покращить теплові характеристики.

Революційна презентація Samsung: гнучкі смартфони, планшети та смартгодинники

Штучний інтелект відіграє важливу роль у Galaxy S24 Ultra. Новинка отримала ряд функцій, які використовують можливості штучного інтелекту для покращення продуктивності та зручності. Ці функції включають:

  • Живий переклад: дозволяє перекладати текст та розмови в реальному часі.
  • Перекладач: розшифровує живі розмови між двома людьми двома різними мовами.
  • Chat Assist: допомагає зробити перекладені розмови більш природними.
  • Android Auto: підсумовує вхідні повідомлення та пропонує варіанти відповідей.
  • Нотатки: впорядковує нотатки, створює шаблони та обкладинки за допомогою попередньо створених форматів.
  • Transcript Assist: ця функція розшифровує, узагальнює та перекладає записи за допомогою штучного інтелекту та перетворення мови в текст.
  • Circle to Search: функція пошуку за допомогою жестів, створена у співпраці з Google. Для миттєвого пошуку можна обвести, закреслити або замалювати потрібний елемент на екрані.

Камера Galaxy S24 Ultra також отримала ряд удосконалень. Основна камера отримала новий 50-мегапіксельний 5-кратний телефотооб’єктив з оптичною стабілізацією. Також удосконалена функція нічної зйомки та додана функція Super HDR.

Galaxy S24 Ultra має акумулятор ємністю 5000 мАг з підтримкою дротової та бездротової зарядки потужністю 45 Вт і 15 Вт. Телефон поставляється з 12 ГБ оперативної пам’яті та накопичувачем на 256 ГБ, 512 ГБ або 1 ТБ.

Galaxy S24 Ultra доступний для попереднього замовлення відсьогодні в кольорах Titanium Gray, Titanium Black, Titanium Violet та Titanium Yellow. Ціна Galaxy S24 Ultra починається від 57 999 грн за модель на 12 ГБ/256 ГБ.

Комментарии