СБУ та Сили оборони відпрацювали нейтралізацію ворожих ДРГ на Хмельниччині (Фото, Відео)

Служба безпеки України спільно з Силами оборони провели масштабні контрдиверсійні тренування на Хмельниччині, під час яких відпрацювали алгоритми знешкодження диверсійно-розвідувальних груп (ДРГ) противника, що намагалися атакувати енергооб’єкти регіону.

За легендою навчань, ворожі диверсанти проникли на територію області з метою збору розвідданих про дислокацію українських підрозділів, які охороняють стратегічно важливий енергетичний об’єкт.

Отриману інформацію зловмисники планували використовувати для здійснення серії підривів та спричинення масштабної техногенної катастрофи.

Спільна операція українських та латвійських поліцейських: затримано групу, що вбила жінку заради її нерухомості (Фото, Відео)

Співробітники СБУ, залучивши бійців ЦСО «А» СБУ, оперативно зреагували на загрозу та знешкодили умовну ворожу групу, запобігши ймовірним трагічним наслідкам.

Навчання проходили в максимально наближених до реальних бойових умовах. До них залучилися підрозділи СБУ, поліції та Національної гвардії.

За оцінками координаційної групи, учасники тренувань продемонстрували високий рівень підготовки та чітку координацію дій, що свідчить про готовність до ефективного протистояння диверсійним загрозам на заході України.

Комментарии