Стало відомо, хто може очолити апарат Харківської ОВА замість підозрюваної Белявцевої

На посаду керівниці апарату Харківської обласної адміністрації претендує колишня очільниця апарату Полтавської ОВА Катерина Бойко. Відповідну декларацію кандидата вона подала 14 лютого. Документ опубліковано на сайті Єдиного держреєстру декларацій.

Відомо, що Катерина Бойко працювала у Полтавській обладміністрації з 2015 року. Займала посади радниці голови облдержадміністрації, заступниці начальника відділу та начальниці відділу забезпечення діяльності керівництва апарату облдержадміністрації, керівниці апарату облдержадміністрації. Завершила працювати у Полтавській ОВА 29 листопада 2023 року.

У 2009 році закінчила Полтавський інститут бізнесу й здобула фах менеджера-економіста, а у 2021 році – Харківський нацуніверситет ім. Каразіна за спеціальністю “Публічне управління та адміністрування”. 

Скандал з гуманітарною допомогою в Харківській ОВА: керівниця апарату прокоментувала підозру

Нагадаємо, що нинішній голова Харківської ОВА Олег Синєгубов до призначення на цю посаду у 2021 році очолював Полтавську обладміністрацію. У 2022 році його заступницею було призначено також його колишню підлеглу з Полтави Віту Ковальську.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии