Суд арештував колишнього одеського воєнкома на два місяці

Печерський районний суд у Києві прийняв рішення заарештувати на два місяці колишнього начальника Одеського обласного Територіального Центру Комплектування та Соціальної Підтримки, Євгена Борисова, з можливістю внесення застави у сумі 150 млн грн.

Про це повідомила пресслужба Державного бюро розслідувань у Telegram.

Затримання колишнього воєнкома сталося 24 липня за спільною операцією працівників Державного Бюро Розслідувань та прокуратури Офісу Генерального прокурора у Києві.

ДБР розслідує незаконний виїзд народного депутата на Мальдіви під час війни (Фото, Відео)

Нагадаємо, що Борисова підозрюють у незаконному збагаченні та порушенні порядку несення військової служби. Вчора, 25 липня, його затримали у Києві. Під час періоду дії воєнного стану, підозрюваний та його родина, за його дорученням, здійснювали придбання автомобілів преміумкласу та нерухомого майна в Королівстві Іспанія. У грудні 2022 року, перебуваючи на посаді військової службової особи, яка відповідає за мобілізацію в регіоні, протягом двох тижнів не з’являвся на військову службу без поважних причин. У другій половині грудня 2022 року, шляхом обману, він покинув територію України та разом з родичами протягом майже місяця перебував у Республіці Молдова, Туреччині, Сейшельських островах та Королівстві Іспанія.

Комментарии