Терористи РФ готують штурмові загони та перекидають окупантів на Куп’янсько-Лиманський напрямок — Сирський

Оперативна обстановка на східних напрямках залишається складною. Противник не полишає свої плани вийти на кордони Донецької та Луганської областей, вперто готується взяти реванш та перехопити оперативну ініціативу. Про це повідомив командувач Сухопутних військ ЗСУ, генерал-полковник Олександр Сирський.

“На Куп’янському напрямку ворог завершує підготовку штурмових загонів, щоденно обстрілює наші позиції з артилерії та мінометів. На Лиманському напрямку продовжується заміна військ на частини 25 армії, які сформовані та перекинуті з території РФ. На Бахмутському напрямку тривають запеклі бої, ворог намагається утримати займані позиції, але наші підрозділи героїчно, крок за кроком, вибивають загарбників з рідної землі”, – зазначив Олександр Сирський.

Учора командувач Сухопутних військ ЗСУ працював у військових частинах оперативно-тактичних угруповань “Лиман” та “Соледар”. 

“Спільно з командирами ОТУ, бригад були розглянуті всі можливі варіанти дій противника і прийняті найбільш ефективні управлінські рішення. Основне наше завдання – забезпечити надійну оборону, не допустити втрату займаних рубежів та позицій на Куп’янському і Лиманському напрямках, а також успішно просунутись вперед та вийти на визначені рубежі на Бахмутському напрямку. Та головне – зробити це з мінімальними втратами серед наших захисників. Вірю у наших героїв, ми переможемо! Слава Україні!”, – сказав Олександр Сирський.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии