“Ті, які були більш-менш конструктивні, голосують за всі питання”: Терехов розповів про співпрацю з депутатами ексОПЗЖ

Мер Харкова Ігор Терехов розповів про співпрацю із частиною представників колишньої фракції “ОПЗЖ”, які мають мандати у міськраді.

“У Харківській міськраді є конструктивна більшість. Партія Шарія не представлена в міськраді, вони стали позафракційними, хтось із них пішов воювати і отримав поранення, а хтось перебуває далеко. З ОПзЖ те саме — є позафракційні члени, а є ті, хто були близькі до Віктора Медведчука, їх шукає СБУ. Ті, які були більш-менш конструктивні, створили фракцію “Відновлення України”, голосують за всі питання, з ними ми співпрацюємо дуже конструктивно”, – сказав Ігор Терехов в інтерв’ю виданню “Бабель”.

Харківський нардеп, що входив до фракції “ОПЗЖ” і засвітився на Лазурному березі, складає мандат

Також, відповідаючи на питання журналістів, він розповів, як допомагають місту харківські мільярдери.

“Абрамович як допомагав, так і допомагає Харкову (колишній нардеп від ОПЗЖ Ігор Абрамович – авт.). Я йому вдячний, а скласти депутатський мандат — це його власний вибір. На мій погляд, він зробив усе правильно. Щодо Олександра Владленовича (Ярославського) і його яхти — це питання до нього, я її в очі не бачив. Я спілкувався з ним щодо футбольного клубу “Металіст”, і він запевнив мене, що як підтримував, так надалі підтримуватиме футбольну команду. Що стосується Бориса Ложкіна, то говорив із ним 12 травня, він теж допомагав під час активних бойових дій, надавав гуманітарну допомогу. Наша розмова стосувалася відновлення Менори в Дробицькому яру — домовилися, що будемо це робити. У Фельдмана дуже постраждав ринок, тому він допомагає в міру своїх можливостей”, – розповів Ігор Терехов.


Теги:

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии