У Харківській області тракторист наїхав на міну

Учора вдень в районі села Турове Богодухівського району під час польових робіт трактор підірвався на мінно-вибуховому пристрої. Про це повідомив очільник Золочівської селищної військової адміністрації Віктор Коваленко.

“Від вибуху вражена дискова борона, осколками побило кабіну трактора. Напередодні на земельній ділянці саперами була проведена відповідна робота, втім чи міна була глибоко закопана, чи, може, це пластикова була. Кілька днів тому на одному місці сапери зняли п’ять мін”, – розповів Віктор Коваленко

На щастя, тракторист, житель села Макарове, яке поряд с Туровим, не постраждав. Це вже вдруге він потрапляє в таку ситуацію.

Мешканець Харківської області підірвався на власному подвір’ї

“Під час окупації сіл Турове і Макарове він їхав за кормами для тварин і підірвався. Це другий підрив, тоді він живий залишився і зараз Бог урятував. Питаю його: “Як почуваєте?”, а він каже, сміючись: “Та не перший же раз, все нормально”, – поділився очільник Золочівської громади.

За даними облуправління ДСНС, за минулу добу піротехніки вилучили та знешкодили 46 одиниць вибухонебезпечних предметів на території регіону.

Теги:

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии