У Харкові “накрили” дві онлайн-порностудії

У Харкові правоохоронці викрили групу осіб, які створювали та займалися розповсюдженням порнографії.

Як повідомили у пресслужбі Харкіцвської облпрокуратури, дві 31-річні жінки організували онлайн-порностудії, де працювали дівчата у якості веб-моделей та за гроші розповсюджували контент порнографічного характеру через мережу Інтернет в режимі реального часу. Зловмисниці орендували дві квартири, які облаштували відповідним інтер’єром, комп’ютерною технікою, вебкамерами та освітленням.

У Харкові “накрили” бордель, замаскований під масажний салон 

В порностудіях працювали три адміністратори та близько 13 вебмоделей. Дівчата отримували кошти у цифровій валюті, які надалі виводили на банківські рахунки.

У ході обшуків силовики вилучили кошти в сумі майже 45 000 в гривневому еквіваленті, мобільні телефони, системні блоки, ноутбуки, вебкамери, флеш-носії інформації, Led-лампи, банківські картки, стартові пакети, сім-картки, договори оренди облаштованих під студії приміщень, секс-іграшки та чорнові записи.

П’ятьом дівчатам оголосили про підозру за ч. 3 ст. 301 Кримінального кодексу України: виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 7 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии